O nama – Nutry Allergy Center

Nutry Allergy Center je firma koja se prva u Srbiji počela baviti proizvodnjom bezglutenske hrane namenjene celijačno oboleloj populaciji i populaciji koja ima poremećaj iz autističnog spektra, a u svojoj terapiji primenjuju bezglutensku i bez kazeinsku dijetu. Naš cilj je zdrava ishrana i da pomognemo podizanju nivoa svesti populacije o opasnostima koje sa sobom nosi celijakija, ali i da pomognemo obolelima kao i svim drugim kojii su zainteresovani, da preventivno utiču na smanjenje rizika od ove bolesti.

Naši proizvodi: smeša za hleb, smeša za palačinke, smeša za uštipke, smeša za pizza testo, puding (vanila i čokolada), krem čokolada, FELICIA makarone i testo za supu, prašak za pecivo, slatki keks sa orasima i bademom, slani štapići i krekeri, korn fleks…

Pored toga pakujemo i pirinčano brašno, kukuruzno brašno i griz, kukuruzni skrob i krompirov skrob, kakao…
Imamo implementiran sistem bezbednosti hrane. ELISA testove radimo na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu, a zdravstvenu ispravnost u Gradskom zavodu za javno zdravlje u Beogradu.

Naše cene su mnogo niže u odnosu na strane proizvođače bezglutenske hrane. Ovom poslovnom politikom olakšavamo i ulepšavamo život onima kojima je zdrava ishrana neophodna, jer:
 Dijeta je doživotna, a dugoročne posledice nesgledive su ukoliko se dijeta ne primenjuje na adekvatan način!
 
S poštovanjem,
Nutry Allergy Center

Galerija slika